Close

Schipholtaxi

Vraag nu een taxi aan!

Bel ons direct voor uw reservering!
06-37280000

Schipholtaxi

Van en naar Schiphol met onze door-to-door SchipholTaxi service. Een goed begin van uw vakantie of zakenreis begint al bij het vertrek van huis of kantoor naar de luchthaven Schiphol. Wij verzorgen dit vervoer graag voor u.

Een transfer van of naar de nationale luchthaven reserveren kan direct via onze website. Neem snel contact met ons op via onderstaande knop.

Met het vervoer van en naar de luchthaven bespaart u tijd en stress door te kiezen voor Taxi NH Centraal. Door te reizen met onze comfortabele taxi’s en vriendelijke chauffeurs behoren treinstoringen en parkeerkosten tot de verleden tijd. Bel ons vrijblijvend om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Wij denken graag met u mee over uw vluchtschema en stemmen daar samen met u ons vervoer schema op aan.

Wenst u ook bij aankomst op de luchthaven gebruik te maken van een taxi? Geef tijdens het bestellen van een taxi aan wanneer uw vliegtuig landt, zodat we ervoor kunnen zorgen dat we op tijd op de luchthaven klaar staan.Wij wachten u dan op bij de aankomsthal en helpen u natuurlijk bij het inladen van uw bagage.